Градински магазин - Градина, семена за цветя, зеленчуци и подправки, торф, тревни смески, торове, трева, луковици.

Градински център Ботаника - всичко за градинаря и градинарството.

БИО Семена > Био домат San Marzano


Марка: Vilmorin

Код на артикул: v999

Тегло: 0.000 кг.

Наличност: Наличен

Цена: 3.99 лв.
Индетерминантен сорт, много подходящ за консервиране заради месестата си вътрешност. Сейте за разсад от януари до април. Реколтата се събира от юли до октомври.

БИО семената се отглеждат в биологични ферми, където производството се извършва в съответствие с изискванията на ЕС . По време на растежа на растенията майки не се прилагат химически пестициди и торове. Съответствието със стандартите на биологичното земеделие е отбелязано с зелено лого, изобразяващо листо от звезди. То се поставя върху опаковката и е гаранция , че фермите, които произвеждат биологични семена отговарят на стриктните правила на ЕС.

Само биологично устойчиви или толерантни към болести и неприятели сортове се използват като майчини растения за БИО семената. Благодарение на тях, получаваме естествени зеленчуци – не съдържащи химични съединения , причиняващи заболявания и алергии.

 

БИО семената са част от здравословния начин на живот, живот без ненужни химикали, хранене с полезни и вкусни зеленчуци.

 

Сертифициращият орган BIOEKSPERT Sp . Z o.o. гарантира съответствието на производството с принципите на биологичното земеделие.Грамаж:0.3 гр.


v999-small.jpg  

Автентични български сортове семена
(18.02.2015, 12:07:03)
Решихме да събираме известни и любими сортове зеленчуци под марката на БЪЛГАРСКИ СОРТОВЕ СЕМЕНА, да се грижим живота им да продължава и да радваме себе си и клиентите ни с наши, български семена.

Био семена от Вилморин
(17.02.2015, 12:55:53)
За нас е удоволствие да ви представим новата ни колекция от БИО семена.

Пролетните луковици вече са тук!
(13.02.2015, 16:16:37)
Онлайн магазин Ботаника получи своя асортимент от пролетни луковици, който включва различни видове: далии, гладиоли,лилиуми и други.

Как да се грижим за кактуси и сукулентни растения
(06.11.2014, 23:19:08)
Най-важните фактори при отглеждането на кактуси и сукулентни растения са